دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
نظرسنجی سایت
قسمت ششم
فروکتوز و گلوکز در بسیاری از میوه های خوراکی وجود دارد و گالاکتوز مونوساکاریدی است که از هیدرولیز لاکتوز حاصل می شود هرگاه دو مونو ساکارید با واکنش سنتز آب دهی با یکدیگر ترکیب شوند مولکولی به نام دی ساکارید به وجود می آورند.
ساکارز مالتوز و لاکتوز سه نوع دی ساکارید هستند ساکارز همان قند یا شکر است مالتوز قندی است که در جوانه جو به فراوانی یافت می شود و لاکتوز قند شیر است.
پلی ساکارید ها زنجیره های طویلی از مونو ساکارید ها هستند چند صد تا هزار مونو ساکارید با واکنش سنتز آب دهی به هم می پیوندند و یک مولکول پلی ساکارید به وجود می آورند.
نشاسته یک پلی ساکارید ذخیره ایت سلول های گیاهی همیشه برای آزاد کردن انرژی به گلوکز نیاز دارند گیاهان مولکول های گلوکز را به صورت پلی مر نشاسته در می آورند و آن را ذخیره می کنند
قسمت هفتم
سلول های گیاه هنگام نیاز پویند های بین مولکول های گلوکز موجود در نشاسته را به روش هیدرولیز قطع می کنند و گلوکز آزاد می کنند دستگاه گوارش انسان و بسیاری ازجانوان نیز آنزیم هیدرولیز کننده نشاسته را دارد سیب زمینی و دانه هایی مانند گندم برنج و ذرت مقدار زیادی نشاسته دارند سلوله ای جانوری گلوکز اضافی خود را به صورت گلیکوژن در بدن ما به صورت ذره هایی در سول های جگر و ماهیچه ای ذخیره شده است و در صورت نیاز به گلوکز تجزیه می شود گلیکوژنی که در غذاهای جانوری وجود دارد و دستگاه گوارش ما به گلوکز هیدرولیز می شود.
در این مقاله موارد زیربررسی میشود واژگان مرتبط نظر اسلام و متفکران اسلامی فلسفه تفاوت های حقوقي در اسلام زمینه های پیدایش و بررسی فمنیسم جایگاه زن قبل و بعد اسلام جایگاه زن در قوانین داخلی مقايسة تفاوت حـقوقي جـنسيتي در اسلام و ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یامحبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا