تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فروشگاه آنلاین نرم افزار و بازی

با سلام دوست عزیز بهروز آقا علی رویا هستم مدیر سایت koma007.4kia.ir در صورت دانلود هرگونه فایل و داشتن مشکل فایل حتما اطلاع دهید تا مشکل رفع شده و لینک تصحیح شده فایل در صورت موجود بودن برای شما ارسال شود همچنین شما بازدید کننده گرامی می توانید از بخش مطالب جدید سایت نرم افزارهای رایگان که در اختیار شما قرار داده می شود را نیز دانلود نمایید کاملا رایگان ...................... برای هماهنگی بیشتر می توانید به این شماره پیام ارسال نمایید: 09101631388 در صورت عدم دسترس بودن می توانید با این ایمیل در ارتباط باشید behrozjanman@protonmail.com با تشکر.......


دسته بندی سایت

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

نظرسنجی سایت

به نظر شما بهترین رشته در کامپیوتر چیست

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 63
  • بازدید دیروز : 400
  • بازدید کل : 569175

قسمت هشتم و نهم


قسمت هشتم

پلی ساکارید ها در ساختار سلول ها و استحکام آن ها نیز نقش دارند سلولز که بیترین ترکیب آلی طبیعت را تشکیل می دهد به صورت رشته هایی محکم در ساختار دیوار سلولی گیاهان شرکت دارد .مولکول سلولز رشته ای و بدون انشعاب است چند هزار از این رشته ها در کنار یکدیگر قرار می گیرند و یک فیبریل سلولزی تشکیل می دهند لایه های سلولزی در دیواره های سلولی با سایر مواد ترکیب می شوند و اسختاری محکم را به وجود می آورند.

جانوران آنزیمی را که بتواند پیوند های بین مولکلول های گلوکز را در مولکول سلولز هیدرولیز کند نمی سازند بنابراین سلولزی که در مواد غذایی وجود دارد بدون گوارش یافتن دفع می شوند الیاف سلولزی برای کار منظم روده ها و جلوگیری از بعضی بیماری های گوارشی مورد نیاز هستند غذای اصلی بعضی جانوران مانند گاو و موریانه سلولز است در لوله گوارش این جانداران میکروب های مفیدی زندگی می کنند که می توانند سلولز را هیدرولیز کنند و مورد استفاده خود و جانور میزبان قرار دهند.

ترکیب های بساری متفاوتی در گروه لیپید ها قرار می گیرند

ویژگی همه لیپید ها آب گریز بودن آن هاست چربی ها انواعی از لیپید ها هستند وساختار آن ها از مولکول ها اسید چرب و گلیسرول ساخته شده است .

قسمت نهم

یک از مهم ترین وظایف مولکول های چربی درون سلول ها ذخیره انرژی است یک گرم چربی بیش از دو برابر یک گرم پلی ساکارید مانند نشاسته انرژی آزد می کند .

به مولکلول های چربی تری گلیسرید نیز گفته می شود سه اسید چربی که در ساختار هر مولکول تری گلیسرید حضور دارند ممکن است با یکدیگر متفاوت باشند در بسیاری از چربی هاچنین است .بیشتر چربی های جنوری سیر شده و در نتیجه جامد هستند خوردن این گونه چربی ها احتمال سخت شدن دیواره ی رگ ها و ابتلا به بیماری های قلب و رگ را افزایش می دهد.

  انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۴               تعداد بازدید : 136
برسی عدالت جنسیتی در اسلام و فمینیسم

برسی عدالت جنسیتی در اسلام و فمینیسم

  در این مقاله موارد زیربررسی میشود واژگان مرتبط نظر اسلام و متفکران اسلامی فلسفه تفاوت های حقوقي در اسلام زمینه های پیدایش و بررسی فمنیسم جایگاه زن قبل و بعد اسلام جایگاه زن در قوانین داخلی مقايسة تفاوت حـقوقي جـنسيتي‌ در‌ اسلام و ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان


پر بازدید ترین های فورکیا


مطالب تصادفی

  • نرم افزار سری اول آنتی بیوتیک مخصوص کامپیوتر آموزشی
  • تمپلیت رژ لب
  • تمپلیت جذاب برای میکس فیلم
  • تمپلیت صفحه آماده
  • تمپلیت صفحه آماده
  • انشا نویسی همراه با دانلود
  • اقدام پژوهی 1

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز که به این وب سایت وارد شده اند از حضور شما در این وب سایت متشکرم با تشکر