تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فروشگاه آنلاین نرم افزار و بازی

با سلام دوست عزیز بهروز آقا علی رویا هستم مدیر سایت koma007.4kia.ir در صورت دانلود هرگونه فایل و داشتن مشکل فایل حتما اطلاع دهید تا مشکل رفع شده و لینک تصحیح شده فایل در صورت موجود بودن برای شما ارسال شود همچنین شما بازدید کننده گرامی می توانید از بخش مطالب جدید سایت نرم افزارهای رایگان که در اختیار شما قرار داده می شود را نیز دانلود نمایید کاملا رایگان ...................... برای هماهنگی بیشتر می توانید به این شماره پیام ارسال نمایید: 09101631388 در صورت عدم دسترس بودن می توانید با این ایمیل در ارتباط باشید behrozjanman@protonmail.com با تشکر.......


دسته بندی سایت

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

نظرسنجی سایت

به نظر شما بهترین رشته در کامپیوتر چیست

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 26
  • بازدید دیروز : 400
  • بازدید کل : 569138

عطر سازی 4


آنزیم شناسی

به دلیل نقش ویژه ی آنزیم ها در تولید عطر و طعم در مواد غذایی، استفاده از آن ها و بررسی آن ها جایگاهی خاصی پیدا کرده است.
در صنعت امروزه با استفاده از آنزیم ها می توان طیف وسیعی از عطرها را تولید کرد که البته شرط آن، استفاده از آنزیم درست بر روی سوبسترای مناسب است.
آنزیم ها همچنین در تولید عطر در چای و قهوه، پنیر، پیاز، سیر و خردل نقش ویژه ای دارند. امروزه با استفاده از آنزیم ها، زمان لازم برای رسیدن پنیر را می توان بسیار کاهش داد.

عمل میکروارگانیسم ها

اگر چه در بالا به نقش آنزیم ها اشاره کردیم، لیکن بایستی در نظر داشت که منبع مهمی برای بدست آوردن آنزیم های جدید و متنوع باکتری ها هستند. انواع مختلفی از کپک ها و مخمرها نیز به ما در شناسایی آنزیم های جدید کمک می کنند. به کمک میکروب ها می توان تقریباً هر نوع آنزیمی را به دست آورد.
امروزه استفاده از آنزیم های تولید شده توسط مخمر ترولا در نانوایی بسیار رایج شده است. این میکروبها در شرایط مختلف محیطی عطرهای بسیار متفاوت و مطبوعی تولید می کنند، مثلاً مخمری که در محیط حاوی گندم رشد کرده، عطری متفاوت با مخمری که روی محیط ذرت رشد کرده است، ایجاد می کند. کار نهایی شکستن دیواره سلولی میکروبها و آزاد سازی آنزیم ها و عطرها است. این کار را می توان با استفاده از هیدرولیزاسیدی و یا ایجاد شرایطی برای اتولیز شدن پروتئین های سلولی میکروب ها انجام داد.
در کارخانجات، به مخازن حاوی این میکروب ها پروتئاز و چند آنزیم دیگر اضافه می کنند تا فرآیند اتولیز تسریع شود. حاصل اتولیز، آزادشدن عطرها و اسانس ها به همراه آمینواسیدهای آزاد، پپتیدها و برخی مونوساکاریدها است.
این فرآیندها را می توان به نحوی کنترل کرد که در آن نوکلئوتیدها نیز به دست آیند که انواعی از ،RNA هستند و به عنوان تشدید کننده عطر و طعم به کار می روند.

  انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۴               تعداد بازدید : 211
برسی عدالت جنسیتی در اسلام و فمینیسم

برسی عدالت جنسیتی در اسلام و فمینیسم

  در این مقاله موارد زیربررسی میشود واژگان مرتبط نظر اسلام و متفکران اسلامی فلسفه تفاوت های حقوقي در اسلام زمینه های پیدایش و بررسی فمنیسم جایگاه زن قبل و بعد اسلام جایگاه زن در قوانین داخلی مقايسة تفاوت حـقوقي جـنسيتي‌ در‌ اسلام و ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان


پر بازدید ترین های فورکیا


مطالب تصادفی

  • نرم افزار سری اول آنتی بیوتیک مخصوص کامپیوتر آموزشی
  • تمپلیت رژ لب
  • تمپلیت جذاب برای میکس فیلم
  • تمپلیت صفحه آماده
  • تمپلیت صفحه آماده
  • انشا نویسی همراه با دانلود
  • اقدام پژوهی 1

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز که به این وب سایت وارد شده اند از حضور شما در این وب سایت متشکرم با تشکر