تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فروشگاه آنلاین نرم افزار و بازی

با سلام دوست عزیز بهروز آقا علی رویا هستم مدیر سایت koma007.4kia.ir در صورت دانلود هرگونه فایل و داشتن مشکل فایل حتما اطلاع دهید تا مشکل رفع شده و لینک تصحیح شده فایل در صورت موجود بودن برای شما ارسال شود همچنین شما بازدید کننده گرامی می توانید از بخش مطالب جدید سایت نرم افزارهای رایگان که در اختیار شما قرار داده می شود را نیز دانلود نمایید کاملا رایگان ...................... برای هماهنگی بیشتر می توانید به این شماره پیام ارسال نمایید: 09101631388 در صورت عدم دسترس بودن می توانید با این ایمیل در ارتباط باشید behrozjanman@protonmail.com با تشکر.......


دسته بندی سایت

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

نظرسنجی سایت

به نظر شما بهترین رشته در کامپیوتر چیست

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 382
  • بازدید دیروز : 438
  • بازدید کل : 563569

قسمت بعدی


ج) نكاج جهانگرد مرد مسلمان تابع خارج، با زن مسلمان تبعه ايران منوط به تحصيل اجازه مخصوص است. ماده 1060 قانون مدني در اين زمينه بيان مي دارد: ‹‹ ازدواج زن ايراني با تبعه خارجي در مواردي هم كه مانع قانوني ندارد موكول به اجازه مخصوص از طرف دولت است››.
د) دولت مي تواند نكاح مرد تحت استخدام دولت با جهانكرد زن مسلمان را منوط به اجازه مخصوص نمايد. ماده 1561 قانون مدني در اين باره بيان مي دارد: ‹‹دولت مي تواند ازدواج بعضي از مستخدمان و مأموران رسمي و محصلان دولتي را با زني كه تبعه خارجي باشد موكول به اجازه مخصوص كند››.
هـ) نكاح زن جهانگرد غير مسلمام با تبعه مرد مسلمان ايراني به شرط رعايت مادخ 1061 قانون مدني بلااشكال است.
و) نكاح مرد جهانگرد غير مسلمان با زن غير مسلمان تبعه ايران منوط به تحصيل اجازه است (ماده 1060 قانون مدني).
مسئله ارث كافر از مسلمان يكي ديگر از موارد مرتبط با ماده 7 قانون مدني است كه تبعاً اگر در بين ورثه كافر، مسلماني باشد و موضوع در محاكمه ايران مطرح شود، نمي توان قانون مطبوع متوفي را حاكم دانست. ماده 881 مكر قانون مدني در اين باره بيان مي دارد.: ‹‹كافر از مسلم ارث نمي برد و اگر در بين ورثه متوفي كافري مسلم باشد، وارث كافر ارث نمي برد اگرچه از لحاظ طبقه و درجه مقدم بر مسلم باشد››.
نكته پاياني قابل طرح در اين مبحث، مسئله نحو تملك املاك و ارازي توسط جهانگردان خارجي است. بر خلاف ماده 7 قانون مدني، قانون گذار ايراني در اين زمينه، مسير متفاوتي را پيموده است و در ماده 8 در اين خصوص بيان مي دارد: ‹‹اموال غير منقول كه اتباع خارجه در ايران بر طبق عهود تملك كرده يا مي كنند از هر جهت تابع قوانين ايران خواهد بود››.

  انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۴               تعداد بازدید : 161
برسی عدالت جنسیتی در اسلام و فمینیسم

برسی عدالت جنسیتی در اسلام و فمینیسم

  در این مقاله موارد زیربررسی میشود واژگان مرتبط نظر اسلام و متفکران اسلامی فلسفه تفاوت های حقوقي در اسلام زمینه های پیدایش و بررسی فمنیسم جایگاه زن قبل و بعد اسلام جایگاه زن در قوانین داخلی مقايسة تفاوت حـقوقي جـنسيتي‌ در‌ اسلام و ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان


پر بازدید ترین های فورکیا


مطالب تصادفی

  • نرم افزار سری اول آنتی بیوتیک مخصوص کامپیوتر آموزشی
  • تمپلیت رژ لب
  • تمپلیت جذاب برای میکس فیلم
  • تمپلیت صفحه آماده
  • تمپلیت صفحه آماده
  • انشا نویسی همراه با دانلود
  • اقدام پژوهی 1

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز که به این وب سایت وارد شده اند از حضور شما در این وب سایت متشکرم با تشکر