بیسکویت ژامبون دارمواد لازم براي تهیه حدود 40 عدد بیسکویتورقه هاي نازك ژامبون (کاملا ریز شده): 2عددکره : 60 گرمزرده تخم مرغ: 1 عددپنیر چدار رنده شده : ( 60 گرم) یک دوم پیمانهآرد معمولی: ( 100 گرم) دو سوم پیمانهپنیر چدار رنده شده اضافی: ( 60 گرم) یک دوم پیمانهورقه هاي نازك ژامبون ریزشده را درتابه می ریزیم، روي حرارت می گذاریم تا خوب بپزد وبرشته ...
آب/2 قاشق غذاخوريسبوس گندم عمل نیامده اضافی /نصف قاشق غذا خوریآرد الک شده و بیکینگ پودر را در ظرف متوسطی می ریزیم شکر و سبوس گندم را هم داخل آن ریخته به هم می زنیم و کره راداخل آن می غلتانیم.
آب به مقدار لازم را به آن اضافه می کنیم ومخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را به آرامی در سطحی آغشته به آرد، آنقدر ورز می دهیم تا نرم ...
بیسکویت سبوس دارمواد لازمسبوس گندم عمل نیامده (خردنشده) / ( 120 گرم) 2 پیمانهآرد سبوس دار / ( 160 گرم) 1 پیمانه
شکر خام / 2 قاشق غذاخوريکره ریز شده / 125 گرمتخم مرغ (کمی زده شده) / 2 عددمرحله اولسبوس گندم، آرد الک شده و شکر را در ظرف متوسطی می ریزیم و سپس کره را در آن می غلتانیم و تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و آنقدر مخلوط می کنیم تاخمیر نرمی بدست ...
بیسکویت زردآلو با بادام زمینیموادلازم4 پیمانه / آردمعمولی / ( 110 گرم)
آرد مخمردار / ( 35 گرم) 1پودرشکر / 1 قاشق چایخوريکره / 90 گرمزرده تخم مرغ / 1 عدد3 پیمانه / مرباي زردآلو / ( 80 میلی لیتر) 1مواد لازم براي رویه بیسکویتسفیده تخم مرغ / 1 عدد3 پیمانه / پودر شکر / ( 75 گرم) 1کاکائو / 2 قاشق چایخوري3 پیمانه / پودر نارگیل / ( 30 گرم) 1پیمانه ¼ بادام زمینی ...
بیسکویت زردآلومواد لازم براي تهیه حدود 30 عدد بیسکویتدر این دستور العمل می توان از خمیر بادام یا مارزي پن (شیرینی که با خمیر آرد بادام و شکر درست می شود)استفاده کرد.خمیر بادام / 100 گرمکره / 90 گرمرنده پوست لیمو / 2 قاشق چایخوري4 پیمانه / پودر شکر / ( 55 گرم) 1آرد معمولی / ( 150 گرم) 1 پیمانهتخم مرغ (زرده و سفیده جدا شود) / 1 عددآب / 1 قاشق چایخوري2 ...
کره و شکر را در ظرف کوچکی می ریزیم و با همزن برقی می زنیم تا نرم و یکدست شوند. آرد الک شده و آب را به آن اضافه میسانتی متري می ریزیم و صاف می کنیم. x کنیم هم میزنیم تا خمیر سفتی بدست آید. خمیر را در یک تابه مستطیل 2619ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر با درجه حرارت متوسط می گذاریم. سپس بیرون آورده و مایه لایه وسط و بعد مخلفات رویه وبادام هاي ورقه ...
تهیه مواد لایه وسط بیسکویتزرده هاي تخم مرغ و شکر را در ظرف کوچکی می ریزیم با همزن برقی می زنیم تا کاملا غلیظ و کرم مانند شود. آبلیمو و عسلرا اضافه می کنیم، مجددا می زنیم. کره، بادام و کیک خرد شده را نیز اضافه می کنیم و هم می زنیم. سفیده هاي تخم مرغ را درظرف دیگري با همزن برقی می زنیم تا پف کنند. در این موقع سفیده هاي تخم مرغ را با مخلوط ...
بادام خرد شده / ( 90 گرم) 3خرده کیک ساده / ( 100 گرم) 1 پیمانهمواد لازم براي رویه بیسکویتکره ریز شده / 125 گرمپیمانه ½ ( پودر شکر / ( 110 گرمخامه / 2 قاشق غذاخوريپیمانه ½ بادام ورق شده / ( 120 گرم) یک و3 پیمانه / کشمش پلویی درشت خردشده / ( 55 گرم) 1گیلاس شکرپوش درشت خردشده / 2 قاشق غذاخوريکره، شکر و زرده تخم مرغ را درظرف کوچکی با همزن برقی می زنیم تا ...
نوع دیگر بیسکویت بادامیمناسب ترین کیک براي خرده کیک لازم این بیسکویت کیک ساده یا کره اي است.کره / 40 گرمپودر شکر / 2 قاشق غذاخوريزرده تخم مرغ / 1 عدد3 پیمانه / آرد معمولی / ( 100 گرم) 2آرد مخمردار / 1 قاشق غذاخوريشکلات سیاه آب شده / 200 گرمروغن نباتی / 2 قاشق غذاخوريمواد لایه وسطتخم مرغ(زرده و سفیده جدا شود)/ 2 عدد4 پیمانه / پودرشکر / ( 55 گرم) 1آبلیمو ...
طرز تهیهآرد الک شده را با بادام خرد شده و شکر در ظرف متوسطی مخلوط کرده وکره را درون آن مالش می دهیم. زرده تخم مرغ وشربت آلبالو را آنقدر می زنیم تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را به آرامی بر روي سطحی آغشته به آرد، آنقدر ورز می دهیم تایکدست شود، سپس روي آنرا می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم. خمیر را بر روي کاغذهاي شیرینی پزي ...
سانتی متر بر روي مربا میزنیم.سینی را به مدت 10 دقیقه مجدد در فر با درجه حرارت متوسط قرار می دهیم تا رویه بیسکویتکمی برشته شود. زمانیکه بیسکویت هنوز گرم است آنرا برش می دهیم ودرون همان سینی فر می گذاریم تا خنک شود.طرز تهیه رویه بیسکویتکلیه مواد جهت تهیه رویه را در ظرفی می ریزیم وخوب مخلوط می کنیم.بیسکویت بادامیمواد لازم براي تهیه ...
مواد لازم براي رویه بیسکویتبادام خردشده/ ( 250 گرم) 2 پیمانهپودرشکر/ 2 قاشق غذاخوريتخم مرغ کمی زده شده/ 2 عدد2 قاشق غذاخوري /1 شربت تمشک/ 1طرز تهیهکره،رنده پوست لیموو خاك قند را در ظرف کوچکی باهمزن برقی می زنیم تا نرم ویکدست شود. آرد الک شده رادر آن می ریزیمو مخلوط می کنیم. مخلوط را به آرامی روي سطح آغشته به آرد، ورز می دهیم تا نرم و یکدست ...