تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فروشگاه آنلاین نرم افزار و بازی

با سلام دوست عزیز بهروز آقا علی رویا هستم مدیر سایت koma007.4kia.ir در صورت دانلود هرگونه فایل و داشتن مشکل فایل حتما اطلاع دهید تا مشکل رفع شده و لینک تصحیح شده فایل در صورت موجود بودن برای شما ارسال شود همچنین شما بازدید کننده گرامی می توانید از بخش مطالب جدید سایت نرم افزارهای رایگان که در اختیار شما قرار داده می شود را نیز دانلود نمایید کاملا رایگان ...................... برای هماهنگی بیشتر می توانید به این شماره پیام ارسال نمایید: 09101631388 در صورت عدم دسترس بودن می توانید با این ایمیل در ارتباط باشید behrozjanman@protonmail.com با تشکر.......


دسته بندی سایت

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

نظرسنجی سایت

به نظر شما بهترین رشته در کامپیوتر چیست

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 93
  • بازدید دیروز : 249
  • بازدید کل : 572626

عوامل تکامل توریست 4


از طرفي بالا رفتن سطح زندگي مردم و امنيت اقتصادي و اجتماعي تضمين شده از سوي حکومت به همراه علاقه مندي به بهبود و ضع زندگي خود توام با حس کنجکاوي نسبت به وضع زندگي ملل ديگر، باعث توسعه توريسم شد.

4-6-ارتقای سطح فرهنگ و بینش اجتماعی: با پیشرفت رسانه های گروهی و بالارفتن سطح آگاهی، مردم از امکانات بالقوه و گذران اوقات فراغت و افکار روشنفکران در بهبود وضع اجتماعی و رهایی از نارساییهای ناشی از کار زیاد همگی در پیشرفت صنعت جهانگردی نقش اساسی ایفا کرد.

5-6- پيدايش موسسات و آژانس هاس توريستي: مهمترين و اساسي ترين وظيفه اين موسسات اين است که معين کنند تقاضا و نياز جهانگردان چيست و چگونه مي توان امکانات لازم را به جهانگردان عرضه نمود.

اين آژانس ها تسهيلاتي همانند ترتيب دادن بازدیدها، گشت هاي مختلف، فراهم کردن امکانات لازم براي بازديد از اماکن تاريخي، تهيه و توزيع انواع نقشه و بروشور، تعیین هتل و تهيه بليط و رواديد و... براي گردشگران فراهم مي آورند.

6-6- چاپ و ارائه نشريات بروشور هاي تبليغاتي و نقشه ها : در این نشريات و بروشور ها و نقشه که توسط سازمان جهانگردي چاپ و منتشر مي شوند

سعی بر اينست که از يک سو جاذبه هاي عمده توريستي منطقه و از سوي ديگر امکانات و خدمات رفاهي را معرفي کند.

در اين منابع معمولا فضاي بيشتري به تصاویرآثار باستاني و تاريخي اختصاص داده مي شود.

مجموع عوامل گفته شده در تکامل و توسعه توريسم نقش موثري داشتند ولی يک رابطه نسبي بين آنها برقرار مي باشد.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

عوامل تکامل توریست 3


در فاصله بين دو جنگ جهاني پيشرفت هاي زيادي در شاهراه هاي مواصلاتي در راه هاي ارتباطي و ساختار اتومبيل ها در اروپا ايجاد شد. پيدايش راه آهن در قرن نوزدهم در حمل سريع کالا و نقل و انتقال مسافرين نقش عمده اي ايفا کرد. در کشورهايي مثل فرانسه و ژاپن از اين وسیله استفاده لازم صورت گرفت.

حمل و نقل هاي دريايي و رود خانه اي در توسعه توريسم نقش موثري ايفا کرد مثل رود راين و دانوب. هواپيما، از آنجاییکه مانند کشتي در همه جهات قابل گذر است و به فرودگاه وابسته است، در نقل و انتقال سريع مسافرين مهمترين نقش را ايفا مي کند. مجموع اين عوامل منجر به تکامل توريسم شد.

3-6- تدوين قوانين مطلوب کار و افزايش درآمد ها: تکامل جهانگردي در زماني شروع شد که کارگران و کارمندان شاغل در مراکز صنعتي در نتيجه فشار کار و خستگي ناشي از آن خواستار تشکيل سازمان هاي صنعتي و حقوقي در جهت کاهش ساعات کار و حق مرخصي، بهبود شرایط کار و... شدند.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

عوامل تکامل توریست 2


توسعه چشمگير شهرنشيني همراه با توسعه شهر ها از نظر جمعيت و مساحت باعث ايجاد بافت ها و ترکيب هاي مختلف شهري و عوامل ارتباطي و اقتصادي پيچيده اي شدند که خود علاوه بر مزايا باعث نارسايي در مسائل اجتماعي و اقتصادي و زيست محيطي شد.

وجود انواع آلودگي ها، کمبود فضاي سبز، فشردگي تاسيسات وساختمان ها، افزايش جمعيت، فقدان وسايل تفريحي و عدم فضا براي تحرک و... همگي باعث تا افراد براي رهايي از اين مشکلات به سفر به خارج از شهرها مبادرت ورزند.

2-6- بهبود ساختار زير بنايي و موتوریزه شدن جا به جایی: انقلاب صنعتي تحول عظيمي را در امر جابجايي و حمل و نقل به وجود آورد. تحول در امر کشتيراني در قرن هجدهم، ظهور راه آهن در قرن نوزدهم و اتومبيل در آخرين دهه اين قرن و سرانجام هواپيما از اوايل قرن بيسنتم نقطه عطفي در تاريخ حمل و نقل به شمار مي رود.

اختراع اتومبيل و اتوبوس در امر جابجايي سريع بين شهر و روستا نقش موثرتري ايفا کرد.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

عوامل تکامل توریست 1


6- عوامل موثر در تکامل توريسم

عوامل موثري در طي قرون اخير در رشد، توسعه و تکامل توريسم نقش موثری را ايفا کردند:

1-6-پيدايش شهرها و گسترش شهر نشيني: مهم ترين عامل ايجاد شهر را بايد در مازاد توليد کشاورزي، توسعه شبکه ارتباطي و تمايل بشر به ايجاد زندگي دسته جمعي در کنار يکديگر جست و جو کرد.

عامل ارتباطي نقش موثرتري ايفا مي کند. ضمن اينکه از نقش عوامل طبيعي و دفاعي نيز نبايد غافل شد. شکفتگي کامل مناطق مستقل شهري را مي توان در بين النهرين بين 2500 تا 3000 سال قبل از ميلاد تخمين زد.

آنچه اساس شهرنشيني و توسعه آنرا فراهم آورد، مربوط به انقلاب صنعتي در قرن هجدهم است.

اختراع برق، قطار و هواپيما و راه هاي ارتباطي و... در اين موثر بودند و شالوده و اساس شهر را بنيان نهاددند. انقلاب صنعتي دگرگوني هاي عظيمي در نظام هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بوجود آورد.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

اثرات انقلاب صنعتی


5- انقلاب صنعتي و اثرات آن در توريسم

انقلاب صنعتي يا تکنولوژيست از دو جهت در شکل يابي گذران اوقات فراغت نقش داشته است: اول از طريق پيدايش و تکوين جوامع شهري و گسترش شهرنشيني و دوم کم شدن زمان کار و تفکیک آن از زمان بيکاري و تعيين يک تقويم روزانه يا هفتگي در نتيجه اصلاح قوانين کار. بنابراين توريسم را پديده شهرنشيني مي نامند که همين عامل علت عدم تکامل توريسم در جوامع سنتي مي باشد.

در پي بروز انقلاب صنعتي و رشد درجه شهرنشيني و صنعتي، نيروي کار فراواني به سوي شهر ها جذب شده، محيط هاي انساني فشرده و چشم انداز هاي طبيعي کاسته شد. نياز شديد به تنوع محيط طبيعي در شهر هاي اين زمان به نحوي به توريسم ابعاد جغرافيايي بخشيد.

از طرفي تمرکز نيروهاي کار در محيط شهري منجر به تشکيل سازمان ها و تشکيلات صنعتي کارگران شد که در جهت کاهش زمان کار و بهبود و داشتن حق مرخصی و... به فعاليت پرداختند که در توسعه جهانگردي نقش بسزايي داشت. هم اکنون در آمريکا بيشتر افراد وقت اضافي خود را در شغل دوم يا آسايش و تفريح مي گذرانند.

با گذشت زمان به نظر مي رسد مردم جهان وقت آزاد بيشتري خواهند داشت و کار ويژگي خود را به عنوان محور اساسي زندگي از دست خواهد داد و فراغت سهمي مساوي با آن خواهند داشت.

در مجموع انقلاب صنعتي زمينه هاي علمي و عینی يک فرهنگ توده اي را فراهم مي آورد که رفتار ها و سنجش هاي اجتماعي آن چهره هاي جديدي از مناسبات انساني را ارائه مي کند و تاثيرات متفاوتي بر چشم انداز هاي جغرافيايي مي گذارد.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

معیارهای تقسیم بندی


4-معيار هاي تقسيم بندي گذران اوقات فراغت

گذران اوقات فراغت که جهانگردي نيز يکي از اشکال آنست، تابع دو متغير زمان و مکان است.

براساس عامل زمان، گذران اوقات فراغت کوتاه مدت ( چندساعت )، ميان مدت  يک روز (معمولا آخر هفته) و بلند مدت ( يک يا چند هفته ) تقسيم مي شود.

براساس عامل مکان نيز مي توان به گذران اوقات فراغت در روستاي محل سکونت، اطراف روستا يا حومه شهري و سرانجام نقاط دوردست اشاره کرد.

شکل سوم بدليل گستردگي و طولاني بودن و نيازمند بودن آن به تاسيسات اقامتي و رفاهي حائز اهميت است و پديده جهانگردي را موجب مي شود که شامل جهانگردي داخلي و خارجي است.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

مفهوم فراغت


3- مفهوم اوقات فراغت و کارکردهای آن

نخستین پژوهش های جغرافیایی از گردشگری را می توان زیر بنای مطالعات امروزی اوقات فراغت دانست. جهت شناخت جایگاه توریسم باید مفهوم اوقات فراغت شناخته شود.

فراغت یک نیاز همگانی است. کار و فراغت دو جنبه از یک واقعیت است.

یک زندگی سالم به کار و فراغت در کنار هم و به شکل مکمل هم نیاز دارند. برای بیشتر مردم فراغت به معنای زمان است، زمانی برای احساس آزادی عمل، هر چند در این راه چندان هم آزاد نیست.

از نظر جغرافیایی اوقات فراغت عبارت از زمانی از بیداری که انسان در طول آن از کار، اشتغال و وظایف اجتماعی فارغ گشته و می تواند به دلخواه از آن استفاده نماید و چون در بعد مکانی قرار دارد، مفهومی جغرافیایی پیدا می کند. فراغت نتیجه گزینش آزادانه است.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

پیشینه تاریخی 3


در آن زمان جوانان و اشراف زادگان فرانسه که برای کسب تجربه به سفر می رفتند را توریست می خواندند.

با دگرگونی ها در ساختار اقتصادی اجتماعی اروپا در قرن 18 تا 19، مسافرت به سواحل دریا برای استراحت جای سفرهای سنتی و آموزشی را گرفت که به آن مسافرت بزرگ می گویند که ویژه طبقات مرفه اروپایی بود.

از قرن نوزدهم به بعد، تحولاتی در جهانگردی صورت گرفت، ساخت راه آهن نقطه عطفی در تاریخ مسافرت تلقی می شود. از اواسط قرن نوزدهم تحت ایده های نقاشان و شاعران، توریسم اعتلایی جدیدی پیدا کرد و منجر به تشکیل نخستین تشکیلات سازمان یافته جهانگردی شد و در بین طبقات پایین جوامع شهری جهانگردی کوتاه مدت در حاشیه شهرها گسترش یافت.

قوانین و مقررات حق مرخصی کارمندان، بالا رفتن سطح زندگی و علاقه مردم به بهبود شرایط زندگی به توسعه جهانگردی کمک شایانی کرد. عمومیت یافتن جهانگردی ابتدا بین کارمندان در دهه دوم قرن بیستم و بین کارگران بعد از جنگ جهانی دوم، انجام شد.

در مجموع توسعه جهانگردی مرهون پیشرفت در زمینه حمل ونقل می باشد، ضمن اینکه اینکه جهانگردی به مفهوم امروزی آن ناشی از تحولات قرن نوزدهم است.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

پیشینه تاریخی 2


سفرهایی که به شکل علمی و رفت و آمدهای بازرگانی صورت می گرفت، بیانگر عظمت اسلام در مسئله گردشگری و جهانگردی می باشد.

علم جغرافیا از قرن سوم در بین جغرافیدانان مسلمان رونق گرفت و با کتاب صوره الارض خوارزمی، رونق گرفت. بعد از آن بسیاری از جغرافیدانان مسلمان از جمله مقدسی، بلاذری، ابن خردادبه، استخری، مسعودی، ابودلف، ابوزید سیرافی از قرن سوم تا دهم مقارن با قرون وسطی، ظهور کرده و درباره جهانگردی مطالبی را نگارش کردند، تا آنجا که اطلاعات نشان می دهد سیر و سیاحت برای استراحت و تفریح از اوایل قرن شانزدهم شروع شده و مردم برای بازدید از شهرهای مهم و بزرگ اقدام کردند.

سوابق تاریخی و معروفیت شهرها و جاذبه های مختلف آن انگیزه سفر نخستین مسافران تفریحی بوده است.

در قرن هفدهم، فرانسه مقصد اصلی همه مسافران بود.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

پیشینه تاریخی 1


2- پيشينه تاريخي گردشگری

گردشگری بر بنياد عامل اساسی سفر و جابه جايي قرار دارد. در نتيجه دگرگوني هاي آن تابع متغير هاي مختلفي از قبيل دگرگوني هاي ناشي از انگيزه سفر و وسيله حمل ونقل مي باشد.

قديميترين اشكال جهانگردي كه در اروپا بسيار رايج بوده، مسافرت هاي اشراف و شاهزاده هاي جوان به منظور آشنايي با شيوه هاي مختلف حكومت و زندگي مردم به نقاط مختلف صورت مي گرفته است. جهانگردي و سفر ازجمله عادات قديم طبقه حاكم و ثروتمند بوده است.

در گذشته بخشي از طبقه حاکم و ثروتمند بوده است.

در گذشته بعضی از طبقه اشراف که فاقد مشاغل تولیدی و ثابت بودند به فعالیت ها و تفریحات مختلف می پرداختند، از جمله تماشای مسابقات المپیک در یونان، برنامه های شکار دسته جمعی و فعالیت های دلقک و شعبده باز در ایران، سفرهای قلندران و جاسوسان و درویشان و مسافرت های ماجراجویان مثل کریستف کلمب، ماپلان و... می باشد.

مسافرت های زیارتی به اماکن و یا شهر های مذهبی درگذشته های دور وجودداشته است.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

فصل دوم


فصل دوم

رشد تكاملي گردشگری و ارزش هاي آن

1- مقدمه

گردشگری پديده اي كهن است كه بر پايه حركت و جابجايي انسان استوار است. دگرگو نيها و تحولاتي كه در قرون 18 و 19در ساختار اجتماعي اروپا رخ داد، به تدريج مسافرت هاي تفريحي را امكان پذير و رشد گردشگری را منجر شد.

انقلاب صنعتي و متعاقب آن مشكلات شهري، ايجاد راه هاي ارتباطي و وسائط نقليه، تدوين قوانين مطلوب كار، افزايش درآمد و بالا رفتن فرهنگ و سطح بينش همگي در توسعه جهانگردي و توريسم نقش اساسي داشتند.

دررابطه با نياز هاي گردشگران ، تنوع پديده ها و جاذبه هاي تگردشگری پديدار مي شود.

گردشگری در معرفي تمدن و فرهنگ بشريت، روابط انساني، صلح جهاني، معرفي توانهاي قابل دسترسي و در امر اشتغال و... نقش كليدي را ايفا مي كند.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

تست ها 2


6- جهانگردي زماني مفهوم پيدا مي کند که امر تفريحات موجب..................

1) دگرگوني در فضاي زيستي يک ناحيه شود.

2) تبادل فرهنگ ها و رونق فعاليت هاي توريستي شود.

3) مهاجرت و جابه جایی گروه هاي انساني در محل اقامت دايمي آنها شود.

4) نقل مکان گروه هاي انساني به خارج از محل اقامت دائمي يا حول وحوش بلافصل آن شود.

7- دانش جهانگردي به طور علمي از چه قرني و در کدام کشور ها شکل گرفت؟

1) قرن بیستم- درآمریکا 2) قرن بیستم- در اروپا

3) قرن نوزدهم- در ایتالیا، سوئیس و آلمان 4) قرن نوزدهم- آمریکا

8- چه کسي در تعريف جهانگردي، بر نقش مصرف کنندگي شخصي جهانگرد تاکيد دارد ؟

1)آرتور بورمن 2) جامعه شناسان 3)هونزيکرو کراپف 4) مورگن روت

9- کدام گزينه از ويژگي هاي جهانگرد بر طبق تعريف سازمان ملل نمي باشد ؟

1) هدف جهانگرد، تجارت و بازرگاني باشد. 2) جهانگردي براي کسب شغل و پيشه باشد.

3) مدت اقامت جهانگرد از 24 ساعت کمتر نباشد. 4) سفر براي شرکت در مراسم هاي مختلف باشد.

10- آشنايي و بازديد از بناها و آثار تاريخي در قالب کدام يک از اشکال گردشگری جاي مي گيرد؟

1) تفريحي 2) اجتماعي 3) فرهنگي و آموزشي 4) مذهبي و زيارتي

11- افزايش مسافرت هاي بازرگاني و تجاري با کدام عامل در رابطه است ؟

1) در آمد سرانه کشورها 2) هزينه مسافرت

3) تسهيلات و امکانات کشور مبدا و مقصد 4) روابط اقتصادي ميان کشورها

12- تورهاي تشويقي جز کدام يک از تورهاي سازمان يافته مي باشد ؟

1) تورهاي جامع 2) تورهاي جامع گروهي 3) تورهاي اختصاصي 4)تورهاي دربستي

13- سفر به جزاير دريايي در چارچوب کدام يک از تورهاي سازمان يافته قرار مي گيرد؟

1) تورهاي جامع 2 ) تورهاي جامع گروهي 3) تورهاي اختصاصي 4)تورهاي دربستي

14- کدام گزينه بيانگر توريسم سازمان يافته مي باشد؟

1)تورهايي که توسط سازمان هاي مختلف ترتيب داده مي شود.

2)طبق برنامه هاي مشخص و از قبل تعيين شده باشد.

3)توسط تورگردان هدايت شود.

4)زير نظر دولت باشد.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

تست ها


تستها

1- نقش مهم و اصلي يک جغرافيدان در برخورد با مسائل جغرافيايي چيست ؟

1) کشف رابطه علت و معلول بين پديده هاي طبيعي

2) کشف وتبيين رابطه علت ومعلولي در يک محيط جغرافيايي

3) شناخت و اشراف بر پديده هاي طبيعي و انساني

4) شناخت و کشف تضاد ها و گوناگوني ها بين جوامع انساني در روي زمين

2- کدام گزينه مفهوم جغرافياي کاربردي را بهتر بيان مي کند؟

1) آينده نگري و حل مسايل عملي و بر آوردن نياز ها

2) بکار گيري تکنيک هاي جغرافيايي در برآوردن نياز ها

3) ارائه مسير هاي منطقي براي بهره گيري از منابع طبيعي

4) به کار گيري برنامه ريزي در تحقيقات و مسائل جغرافيايي

3- در مطالعه جغرافياي گردشگری هر منطقه بايد............... مورد مطالعه قرار گيرد.

1) ويژگي هاي گردشگری هر منطقه 2) تاريخ و ويژگي هاي زماني – مکاني منطقه

3) ويژگي هاي مکاني و گردشگری منطقه 4) ساختار فضايي – مکاني و جامع انساني منطقه

4- کداميک از نقش هاي انسان، منجر به پيدايش جغرافياي گردشگری و جهانگردي شده است ؟

1)نقش جابجايي و رفت و آمد 2) فراغت و استراحت کردن

3)تامين و تدارک نياز ها 4) نقش کارکردی

5- کدام گزينه بيانگر قلمرو جغرافياي گردشگری نمي باشد ؟

1) مطالعه روابط انسان با محيط به هنگام فراغت

2) مطالعه چگونگي اجراي نقش استراحت و فراغت از کار

3) مطالعه پديده هاي ناشي از روابط انساني و محيط، پيرامون ايفاي نقش استراحت

4) مطالعه رفت و آمد و مهاجرت هاي گروه هاي انساني در مکان هاي مختلف

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

تعاریف گردشگری 2


دانش جهانگردي به عنوان يكي از علوم وابسته و نزديك به علم اقتصاد از اوايل دهه دوم قرن بيستم در كشور هاي ايتاليا، سوييس و آلمان به وجود آمد.

از جهانگردي تعاريف مختلفي ارائه داده اند: آرتور بورمن جهانگردي را مجموعه مسافرت ها به منظور استراحت، تفريح يا تجارت يا ديگر فعاليت هاي شغلي و مراسم خاص انجام مي شود.

غيبت شخص از محل سكونت دائم گذرا مي باشد. كساني كه مسافرت هاي منظمي بين محل كار و زندگي انجام مي دهند، مشمول اين تعريف نمي شوند. از ديدگاه جامعه شناسان، جهانگردي روابط شخص جهانگرد با انسان هاي ساكن در آن محل مي باشد. در سال 1942 اقتصاد دان هاي سوئيس از جمله هونزیکر و کراپف تعريف كامل تري ارائه دادند: جهانگردي عبارت از ظهور مجموعه روابطي است كه از مسافرت و اقامت يك نفر غير بومي بدون اقامت و اشتغال دائم در يك محل بوجود مي آيد.

اين تعريف سالها مورد قبول انجمن بين المللي متخصصين علمي جهانگردي AIESTقرار گرفت. مورگن روت در تعريف خود از جهانگردي به نقش مصرف كنندگي شخص جهانگرد تاكيد مي كند. در يك تعريف جامع، جهانگردي، مجموعه تغييرات مكاني انسان ها و فعاليت هايي است كه از آن منتج مي شوند. بنا به تعريف ديگر جهانگردي سياحت در زمان و مكان گسترده است كه از پيوند سفر با فرهنگ حكايت دارد.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

تعاریف گردشگری 1


5- تعاريف و مفاهيم جغرافياي گردشگری

جغرافياي گردشگری از شاخه هاي جغرافياي اوقات فراغت است. جغرافياي توريستي مجموعه اي از روابط متقابل بين اوقات فراغت فردي و گروهي با محيط پيرامون مي باشد.

زماني از جهانگردي سخن به ميان مي آيد كه امرتفریحات موجب نقل گروه هاي انساني به خارج از محل اقامت دائمي و يا حول حوش بلا فصل آن مي شود. اين امر موجب پيدايش و توسعه گروهي از موسسات و فعاليت هاي جهانگردي و ييلاق نشيني و... مي شود.

در فاصله دو جنگ جهاني مطالعات جغرافيدانان آمريكايي و اروپايي، دامنه پژوهشهاي جغرافيايي در اين زمينه را وسعت بخشيد.

از پيشگامان مطالعات جغرافياي گردشگری در آمريكا مي توان از مك موری، استفن جونز و رابرت پرون نام برد. آلمان هیتلری غير از اين موضوع به عنوان زمينه تجديد قواي روحي ياد مي كند.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

برسی عدالت جنسیتی در اسلام و فمینیسم

برسی عدالت جنسیتی در اسلام و فمینیسم

  در این مقاله موارد زیربررسی میشود واژگان مرتبط نظر اسلام و متفکران اسلامی فلسفه تفاوت های حقوقي در اسلام زمینه های پیدایش و بررسی فمنیسم جایگاه زن قبل و بعد اسلام جایگاه زن در قوانین داخلی مقايسة تفاوت حـقوقي جـنسيتي‌ در‌ اسلام و ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان


پر بازدید ترین های فورکیا


مطالب تصادفی

  • نرم افزار سری اول آنتی بیوتیک مخصوص کامپیوتر آموزشی
  • تمپلیت رژ لب
  • تمپلیت جذاب برای میکس فیلم
  • تمپلیت صفحه آماده
  • تمپلیت صفحه آماده
  • انشا نویسی همراه با دانلود
  • اقدام پژوهی 1
  • جراحی و زیبایی بینی
  • کراتینه مو

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز که به این وب سایت وارد شده اند از حضور شما در این وب سایت متشکرم با تشکر