قسمت13
که نهاده های حسی را به صورت کمی اندازه گیری می کند تا قواعد عمومی را استخراج نماید تسلط به زبان انگلیسی نوشتاری جز جدایی ناپذیر مهارت هر عطار است زیرا زبان انگلیسی زبان اصلی ادبیات تجاری بین الملل است
عطارانی که در شرکت های فعال در بازار های بین المللی شاغل هستند علاوه بر مهارت در انگلیسی مکتوب می بایست در انگلیسی گفتاری ...
قسمت12
گیاه شناسی به شناخت مواد اولیه طبیعی عطاری و طریقه ساخت آن ها می پردازد ولی یادگیری این علم در عطاری ضروری نیست آشنایی به علم فیزیولوژی حس بویایی و مکانیزم های شناخت بو توسط انسان هرچند به عطار غنا می بخشد
اما در حد فعلی علم آشنایی با نظام پویایی کمک کمی به رویه عطاری می کند.
اما مطالعه روانشاسی رایحه ها که عبارت است از پاسخ ...
قسمت11
نظر راودنیسکا کاملا صحیح است عطاری که خیلی نظام مند و علمی فکر می کند ممکن است چشمش را به روی واقعیات ببندد
یا مثال تفاوت های زیاد بین متیل و امیل و هگزیل و بنزیل سالیسیلات یا بین اسانس روغنی خس خس و وتایوریل استات را دست کم بگیرد ممکن است عطاع از رز اکساید فقط در ترکیب رز و از سیترال فقط در آکورد مرکبات استفاده نمایدعطار می ...
قسمت10
همچنین کشف جنبه بالقوه جدید بویایی در ماده خو بویی که برای مدت زیادی است استفاده شده است
به علاوه اتخاذ راه حل های جدید برای رفع مشکلات قدیمی و تخصیص وقت هزینه و مهارت که باعث می گردد تخیل نو تبدیل به عطری خوب شود.
پیش نیاز های آموزشی
سوال اساسی این است آیا عطار می بایست فارغ التحصیل رشته شیمی باشد؟جواب برخی عطاران قاطعانه ...
قسمت9
جدا از خلاقیتی که خود را در آکورد های بویایی نو نشان می دهد قوه ای وجود دارد که منجر به اختراع راه حل های جدید برای برطرف نمودن مشکلات قدیمی می شود
مثلا پوشانیدن بودی محصول آرایشی بهداشتی بدبو یا دستیابی به انتشار زیاد رایحه در فضا و یا افزایش ماندگاری عطر ارزان قیمت مخصوصا در صابون.
حالا این سوال پیش می آید : آیا این دو ...
قسمت8
خلاقیت
خلاقیت در عطاری مانند دیگر هنر ها بدین معنی است توانایی مشاهده مناظر جدید به صورت بی اختیار مستقیم و غیر مقید به دیدگاه های سنتی توانایی کشف استعداد های بالقوه در موادی که تاکنون صد ها بار استفاده شده است
کشف درخشش غیر منتظره ترکیب اتفاقی مواد در نسبتی مشخص از رایحه های شناخته شده تشخیص شخصیت خاص ماده خوش بوبر خلاف ...
قسمت7
انسانی که می خواهد نوع بشر را به اهداف بزرگ برساند نباید وارد حرفه عطاری گردد
موفقیت در این حرفه پاداش های مالی قابل توجه و در حلقه محدودی از حرفه ای ها شهرت بر جای می گذارد اما این موفقیت از دیدگاه بشر ناچیز است.
برای فردی که هدفش حکمرانی بر مردم است شغل عطاری نمی تواند حرفه مناسبی قلمداد گردد هرچند تصمیم عطار در خصوص ...
قسمت6
2.اتکا به زیبا گرایی شخصی، پیگیری تلاش خلاقانه حساسیت در قبال توقعات مشتریان ومصرف کنندگان که دارای ذائقه ها و سلایق گوناگون می باشند؛
3. نرم بالا و کمال گرایی که باعث می شود عطار عطرهایی با کیفیت استثنایی تولید کند همراه با واقع گرایی که می بایست در میان محدودیت های موجود کار کرد.
اشتیاق برای معروف شدن و موفقیت نیز انگیزه ...
قسمت5
دانشجوی تازه وارد بعد از مدتی قادر خواهد بود توان بالقوه خود را در این زمینه تشخیص دهد.این موضوع در خصوص به خاطر سپردن رایحه نیز صادق است
چرا که این توانایی نیز اکتسابی و قابل آموختن می باشد هرچند تفاوت های شخصی زیادی نیز وجود دارد برای به یاد آوردن رایحه ها مطمئنا توان ذهنی بیشتر ازاندام بویایی دخیل است برای عطار حافظه ...
قسمت4
برخی مدعی شده اند به این منظور که عطار حس بویایی خود را در بالاترین سطح ممکن نگه دارد می بایست از خوردن غذاهای پر ادویه خودداری کند
در این زمیه تجربیات هر عطار متفاوت است و خود می تواند تشخیص دهد چه خوردنی ها و آشامیدنی هایی تاثیر منفی بر عملکرد بویایی اش دارد.
ثایت شده حساسیت بویایی با بالا رفتن سن زوال پیدا می کند و این ...
قسمت3
(معمولا رایحه های مشک یا چوب که دارای وزن مولکولی بالایی هستند جز این دسته از مواد قرار دارند)اما ایشان تاثیرات یان مواد را کاملا می شناسند پدیده عجیب دیگری که برای فیزیولوژیست ها آشنا می باشد
اینکه آستانه بویایی یک ماده در مخلوط ها متفاوت از آستانه بویایی همان ماده به تنهایی است.
حساسیت بویایی در طول زمان نیز متغیر است ...
قسمت2
پیش نیاز های فیزیولوژیک
بدیهی است شامه تیز اصلی ترین پیش نیاز ورود به حرفه عطاری به شمار می رود اما علی رغم آنچه عامه مردم تصور میکنند به شامه استثنایی نیازی نیست
مهارت در این حرفه بیشتر با عمل مغز در خصوص ادراک بود مرتبط است تا خود ادراک.
انسان ها ، لزوما به صورت یکنواخت دارای شامه تیز یا ضعیف نیستند برخی مواقع افراد به ...