دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
نظرسنجی سایت
اسيد آسكوربيك بر پايه فرمولها
احتمالاً بهترين گزينه براي سولفاتها اسيد اسكوربيك مي باشد كه در حالت قهوه شدن يك بازدارنده قوي مي باشد و اين به دليل توانايي آن در كاهش كوئينن ها مي باشد ، كه به وسيله اكسيد شدم فنل ها (اسدي كربوليك) مشتق مي شود كه قبل از اينكه آنها مي توانند به رنگ دانه عكس العمل نشان دهد به عناصر فنوليك بازمي گردد .(شكل1)به هر حال هنگامي كه اسيد آسكوربيك اضافه شد
اسيد آسكوربيك و دي ايزو آسكوربيك به عنوان يك بازدارنده قهوه اي شدن آنزيمي در ميوه هاي تازه و يخ زده از قبيل هلو و سيب عمل مي كند .
اين تركيبات اضافه مي شونديا به وسيله قرار دادن ميوه درمحلولهاي شامل بازدارنده هاي قهوه اي به كار برده مي شوند .
گاهي در تركيب با يك اسيدارگانيك از قبيل اسيد سيتريك يا يك سولفات كلسيم جبران بازدارنده قهوه اي شدن به وسيله نفوذ حلالهاي اصلاحي به دست مي آيد كه هوا از درون فضاي خلاء محصول جابه جا مي شوديك اسيد آسكروبيك بر پايه فرمولاسيون چه با اسيد آسكروبيك يا سولفات سديم معمولاً درتركيب با يك يا دو مورد از قبيل اسيد سيتريك يا مواد ديگري از قبيل سولفات كلسيم ، فسفات، كلرو سديم، سيستين يا غيره به كار مي رود .
در این مقاله موارد زیربررسی میشود واژگان مرتبط نظر اسلام و متفکران اسلامی فلسفه تفاوت های حقوقي در اسلام زمینه های پیدایش و بررسی فمنیسم جایگاه زن قبل و بعد اسلام جایگاه زن در قوانین داخلی مقايسة تفاوت حـقوقي جـنسيتي در اسلام و ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یامحبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا