دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
نظرسنجی سایت
سولفوهيدرات حاوي اسيدهاي آمينه
سيستين از رنگ قهوه اي به وسيله واكنش با كوئينو محافظت مي كند و تركيبات بدون رنگ و ثابت را شكل مي دهد در شير و در هلو اين حالت وجود دارد . سيستين به عنوان يك عامل در بازدارنده هاي تجاري استفاده مي شود و تاثير آن نزديك به تاثير سولفات ها در كنترل حالت قهو ه اي در سيب ، سيب زميني و آبميوه ها تازه مي باشد .
بازدارنده هاي قهوه اي ديگر
هاليدهاي غير ارگانيك به عنوان بازدارنده هاي ppo شناخته شده اند و كلروسديم يك بازدارنده تجاري است .
اين عموماً به عنوان يك مورد امن اما محدود از لحاظ تاثير استفاده مي شود .
كلر و يد روي يك بازدارنده موثر است ، مخصوصاً در هنگامي كه در تركيب با كلروسديم، اسيد اسكروبيك و سيتريك به كار مي رود .
كلسيم در قهوه اي شدن غير آنزيمي در سيب زميني هيدراته موثر است .
اصلاح انگورهاي سفيد و ميوه زخمي با عسل در جلوگيري از قهوه شدن آنزيمي موثر است واين به علت حضور عسل مي باشد . نه كاهش حلال اكسيژن به علت شكر اضافه شده .
پوششي از قهوه شدن آنزيمي در قارچ جلوگيري مي كند وجود دارد سولفاتهاي متفاوتي از قبيل سولفات آميلوس ، اكسيلين وجود دارد كه در ارتباط با سيب موثر مي باشد .
آنزيمهايي پروتز در بازدارندگي حالت قهوه اي سيب ، سيب زميني و ميگو موثر مي باشند و تحقيقات در حال ادامه هست .
در این مقاله موارد زیربررسی میشود واژگان مرتبط نظر اسلام و متفکران اسلامی فلسفه تفاوت های حقوقي در اسلام زمینه های پیدایش و بررسی فمنیسم جایگاه زن قبل و بعد اسلام جایگاه زن در قوانین داخلی مقايسة تفاوت حـقوقي جـنسيتي در اسلام و ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یامحبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا