دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
نظرسنجی سایت
ممانعت از ورود اكسيژن
چون اكسيژن به وسيله ppo به عنوان مكان اثر واكنش قهوه اي شدن مورد نياز است .
اكسيژن در بسته بندي براي جلوگيري از حالت قهوه اي بايد حذف شود .
اكسيژن همچنين در آب ميوه ها و شراب ها حذف مي شود .
حذف قسمت هاي ضربه خورده در طول بسته بندي ميوه تازه براي جلوگيري از دسترسي اكسيژن مورد نياز مي باشد .
فشردگي و لرزش به وسيله استفاده از تختها به صورت جداگانه موثر مي باشد . خلاء تكه هاي ميوه پر شده بوسيله شربت گاهي شامل اسيد آسكروبيك مي باشد كه اين مي تواند باعث خيس شدن تكه ها و جلوگيري آن از يخ زدن شود اما در حلال هايي با محصولات يخ زده موثر مي باشند .
بسته بندي بر اساس فضا براي كاهش غلظت اكسيژن در فضاي اطراف از قبيل كاهو يا قارچ مي تواند قهوه اي شدن را به تاخير بيندازد .
اما كاهش اكسيژن به شكل پشت سر هم به محصول از لحاظ متابوليسم غير هوازي ضربه مي زند و باعث شكل گيري طعم نامطلوب مي شود و
جابه جايي اكسيژن همچنين در شرايطي كه محصول براي رشد بوتيلينيوم مطلوب است يك ريسك به حساب مي آيد براي اجتناب از قبيل ريسك ها بسته هاي قارچ ها بايد حاوي سوراخ هايي براي ورود هوا باشند كه حالت غيرهوازي به وجود نيايد .
فضاي بسته بندي نيتروژن حالت قهوه اي را در سولفات كاهش مي دهد .
اكسيژن نقش مهمي را در فساد اسيد آسكروبيك و قهوه اي شدن غير آنزيمي گريب فوت ذخيره شده در دماي 23 درجه بازي مي كند .
در این مقاله موارد زیربررسی میشود واژگان مرتبط نظر اسلام و متفکران اسلامی فلسفه تفاوت های حقوقي در اسلام زمینه های پیدایش و بررسی فمنیسم جایگاه زن قبل و بعد اسلام جایگاه زن در قوانین داخلی مقايسة تفاوت حـقوقي جـنسيتي در اسلام و ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یامحبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا