مهمترين فاكتورهايي كه نرخ قوه اي شدن آنزيمي ميوه ها و سبزيجات را تعيين مي كند غلظت ppo و تركيبات فنوليك pH ، دما و در دسترس بودن اكسيژن در بافتها مي باشد ، pH و اكسيژن بر قهوه اي شدن غير آنزيمي تاثير مي گذارد .
مناسب ترين pH براي فعاليت ppo بين pH 5 و 7 مي باشد تطابق pH با اسيد سيتريك ، اسيد ماليك يا اسيد فوماريك تا pH 4 و يا پايين تر از آن مي ...
رشته سيمي از اُدي هيدروكسي فنولها براي ppo در گياهان بلندتر بنيادي هستند بنابراين پتانسيل زيادي براي قوه اي شدن به دليل حضور گروههاي OH قابل اكسيده وجود دارد كه اين در كنار 4 و 3 هيدروكسي فنيل آنين (POPA) و تيروكسين وجود دارد .
آنزيم آمونياپنيلانين در مسير بيوسنتز از تركيبات فنولي وجود دارد، كنترل فعاليت آمونياپنيلانين و در نتيجه ...
ppo (اكسيد اسيون چندكربليكي) يك cu همراه با آنزيم مي باشد كه تحت عنوان تيروكسيناس اكسيد دي فنول، اكسيد اُدي فنول ، فلوناس مشهور است.
ppo در اغلب قارچها و باكتريها در اغلب گياهان و همه پستانداران حضور دارند.
در همه موارد آنزيم با رنگ تاريك در ارگانيزم به كار مي رود و به نظر مي رسد كه يك عملكرد محافظتي و حياتي دارد .
ppo در اغلب گياهان بلند ...
قهوه اي شدن آنزيم
قهوه اي شدن آنزيمي يك مشكل اصلي درتعدادي از محصولات مهم مخصوصاً ميوه هايي از قيبل زردآلو ، سيب ، گلابي، هلو و انگور كه سبزيجاتي از قبيل سيب زميني ، قارچ ، كاهو و غذاهايي دريايي از قيبل ميگو ، خرچنگ و گوشت خرچنگ است .
اين تغيير رنگ زندگي بسياري از غذاهاي پردازش شده محدود مي كند و همچنين يك مشكل در توليدات هيدارتي در ...
مقدمه
قهوه اي شدن غذا متداول بوده كه در طول پردازش و ذخيره سازي و مخصوصاً در طول توليد محصولات گوشتي ، ماهي و سبزيجات و همچنين هنگامي كه سبزيجات توسط ماشين آلات صدمه مي بيند رخ مي دهد .
قهوه اي شدن معمولاً خصوصيات حسي محصول را به علت تغيير رنگ ، طعم و نرمي و احتمالاً به عنوان عمل آنزيمي دارد كنار خصوصيات غذايي تضعيف مي كند .
قهوه اي ...
قسمت بیست و هفتم
قوی ترین میکروسکوپ های الکترونی مدرن می توانند اجسام ریزی به انداره 2/0 نانومتر را نشان دهند با این میکروسکوپ ها اندامک های سلول و حتی مولکول های بزرگی همچون دی ان ای و پروتئین ها قابل مشاهده اند.
زیست شناسان از دو نوع میکروسکوب الکترونی بیشتر استفاده می کنند میکروسکوپ الکترونی نگاره که با آن سطح اجسام را مشاهده ...
قسمت بیست و پنجم
دو جسم به صورت مجزا از یکدیگر مثلا اگر شب هنگام با چشم غیر مسلح به آسمان نگاه کنیم آنچه به چشم ما یک ستاره می آید با تلسکوپ ممکن است به صورت دو ستاره نزدیک به هم دیده شود بنابراین می گوییم قدرت تفکیک تلسکوپ بیشتر از قدرت تفکیک چشم انسان است به همین دلیل هم هست که ازآن برای دیدن اجسام دور استفاده می کنیم.
توانایی هر ...
قسمت بیست و چهارم
واحد اندازه گیری سلول واجزای آن میکرو متر است.از زمانیکه میکروسکوپ برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفت بیش از 330 سال می گذرد تا قبل از آن هیچ کس نمی دانست که جانداران از سلول ساخته شده اند اولین میکروسکوپ ها همانند میکروسکوپ هایی که شما در آزمایشگاه زیست شناسی از آن ها استفاده می کنید میکروسکوپ های نوری بودند ...
قسمت بیست و دوم
که برخی ژن های موجود در دی ان ای تریکو دینا شکل و ویژگی های ریخت شناختی سلول را تعیین و برخی ژن های دیگر با تنظیم تولید پروتئین های اختصاصی شکل و کار سلول را ختصاصی می کنند همه سلوله ا از جمله تریکودینا غشای پلاسمایی دارند غشای پلاسمایی محتویات سلول را از محیط بیرون جدا می کند ودر واقع مرز بین سلول و دنیای خارج از ...
قسمت بیست و یکم
بضی از انرژی ای که در واکنش های انرژی زا آزاد می شود به صورت گرما در میآید اما بخش دیگر آن برای تولیدموادی که می توانند انرژی را در خود ذخیره و در مواقع لزوم آن را آزاد کنند مصرف می شود.ATP یا آدنوزین تری فسفات چنین ماده ای است.
مولکول آدنوزین تری فسفات در دو بخش تشکیل شده است بخشی ازآن که آدنوزین نام دارد خود از یک ...
قسمت نوزدهم
2. آمیلاز ها : نشاسته را به قند های شیرین تبدیل می کند.از این آنزیم برای تهیه آب میوه شکلات و سایر مواد مشابه استفاده می کنند.
3. سلولاز : سولز موجود در مواد گیاهی راتجزیه می کند برای نرم کردن مواد گیاهی و خارج کردن پوسته دانه ها در کشاورزی از این آنزیم ها استفاده می کنند.
4. کاتالاز : برای ساختن اسفنج کاربرد دارد.
مجموع ...
قسمت هجدهم
ازسوی دیگر بعضی سم ها مانند سیاتید و ارسنیک و حشره کش ها محل جایگاه فعال آنزیم ها را اشغال و از فعالیت آنها جلوگیری می کنند اثر بعضی از سم ها دائمی و بعضی دیگر موقتی است در این حالت پیش ماده نمی تواند به آنزیم متصل شود.
از آنزیم ها استفاده های زیادی می شود.
آنزیم ها را می توان از سلول ها استخراج کرد و مورد استفاده قرار داد ...